Viva la vida/if i could fly

Haha såg nyss den här videon på youtube:P jag vet inte riktigt vad jag tror eller tycker men hey visst låter dom bra tsm?haha

Troligtvist den finaste "stockholms låten"


"i always knew you were a whore, but i never took you for a liar..."

Nu har jag sett hela Gossip Girl serien igen!!! Gud vad jag älskar den serien, den är så sjukt bra!!!! Funderar på att sätta på första avsnittet igen:D


I love you more than being seventeen


Igår natt satt jag och kollade igenom lite dokument på min dator och hittade en gammal konversation från msn jag tydligen hade sparat. Det var ingen sån där sött-gulligull från killen man var kär i och sparade det för att hoppas, nej nej. Jag kan inte säga vad det var för konversation utan att avslöja för mycket. Men det var definitivt inte ett glatt sådant. Jag kom och tänka på hur mycket ord sårar, även fast den andra personen inte menar dom på allvar, så sårar dom otrligt mycket iaf. Orden försvinner inte för att man klickar på X rutan, utan dom finns kvar.

Jag ska nog ta och radera dokumentet med konversationen, jag vill inte behöva påminnas av vad det än gång stod där.


I Take Thee you...

iHola!
Haft en trevlig jul? Det har iaf jag, delvis i alla fall:) Jag blev väldigt nöjd med mina julisar, kanske skrev mer om dom senare:)
Jag började julafton hos pappa och sen åkte jag till mamma. Så det blev två paketutdelningar, det gillar jag;) jag fick mycket paket, bl.a. Sex and the City boxen med alla säsonger och GossipGirl boxen, så ni kan ju gissa vad jag har gjort sedan julafton, haha. Men inte bara såklart, i Fredags var jag, Claudia, Tilda och min faster Anna-karin i stan och mellan dags shoppade. Jag fick en kläning ifrån Monki från min kära faster och sen köpte jag två par skor:) Men nu är det slutshoppat för min del. 2009 ska bli ett shoppingfritt år, eller iaf till sommaren för nu ska jag spara alla mina pengar, annars kommer jag inte ha råd att åka...tamdam...UTOMLANDS! Jepp isommar blir det. Fast jag kankse ska fråga mina päron först eftersom jag hade tänkt att lämna dom hemma:) Men det går säkert:)

Jag fick en ny mobil igår, som sagt var min gamla lite, ja knäpp. Jag har en Sony Ericsson W890i, för er som går i min klass så är det en likadan som Rossie har:) BTW hon kommer ju hem idag:D Jag har oxå bytt till comviq kompis, fast det kommer inte att funger förrän den 8:e Januari. Så än så länge har jag tre!


Jag hoppas att 2009 kommer att bli bättre än 2008. Inte för att 2008 var dåligt, men det har hänt så otroligt mycket. Både bra och dåliga saker. Men det händer ju i allas liv och inte bara mitt, men nu har jag bestämt mig att 2009 kommer att bli super.

Nu ska jag vara lite social med Anna-Karin som åker hem idag,sötaste faster:)

Från numera: Lixi!


You're not lost, you're here

Jag fick nyss ett märkligt telefonsamtal av min far. Jag har önskat mig ett par byxor på weekday och igåt hittade jag ett par finfina, så jag hängde undan dom just in case. Jag sa till pappa oxå att dom hängde på ANDRA vångingen så om han nu skulle köpa dom så fanns dom där. Nyss ringde pappa och frågade vilken våning det var och skrattade lite. Som ni kanske förstår sa jag på andra vånging. Pappa skrattade lite till och sa att dom inte fanns kvar. Det fanns typ 30 styckna igår, jag menar, om han ville hålla det hemligt så kunde han ju åtminstånde säga att dom inte fanns kvar i min storlek. För det låter ju mest rimligt, eller hur!
Men men, man får ju inte ta ut ngn seger i förskott, man får ju allt se vad tomten kommer med på onsdag:D

Jag längtar iaf, gör du?

I put some new shoes on...

4 dagar kvar :D
Gud vad jag blir som ett barn när det bara är några dagar till jul, JAG ÄLSKAR JULEN!
I morgon ska jag träffa Claudia och Tilda. Den som nu säger att det är svårt att hålla kontakten med sina "gamla" kompisar när man börjar gymnasiet ljuger, bara man vill så går det. Visst skolan tar mycket av ens tid men det går, om man försöker. Jag citerar Clauda; "Det blir vad man gör det till". Det är väldigt sant!

På söndag ska jag hem till Johanna och kolla på film med en massa andra oxå:) det ska bli mysigt:)


Den här låten tillängnar jag till min kära vän Carro (Jag lovar att jag bara skoja Carris!!!!!!!).

Someday at Christmas!

Hej Hoppsansa!
Jag är så himla trött, och ändå tog jag en liten powernap när jag kom hem ifrån gymmet! Idrottsprovet har blivit framflyttat till på torsdag, thank u god! Jag hade inte pallat att ha de i morgon. Så då är det bara kriterieprov i matte som gäller.
Imorgon ska jag ju stanna kvar efter skolan, duktig(eller bara dålig) som jag är ska jag gå på resursmatte! Japp ni läste rätt. Vad har Mikael Elias Teoretiska egentligen gjort med mig, JAG...PLUGGA...MATTE...FRIVILLIGT. Det har minsann aldrig hänt förut:P Men det är väl för de bästa kan jag tänka mig.

Jag ska snart ta och kollar på Blondinbellas tv program på tv400, fast jag ska då se den på webben:P Ska bli lite intressant faktikst om jag nu får säga det själv, vilket jag faktiskt får eftersom det är min blogg(a)

Haha jag kollade nyss klart på B-Bellas nya "tv-serie" som är 3min långt :S var det så på tv oxå eller är det bara så kort på webben? im not gonna say anything, så kolla och döm själva;)

Alexandra

Färgade linser

Min sötaste vän tilda använder nästan sig alltid av färgade linser. När hon tröttnar på sina bruna ögon så sätter hon in gröna istället. Det blir väldigt coolt och effektfullt. Ni borde pröva, www.fargadelinser.com


Tilda i sin jag äter inge alls pocorn min:D


14/12-08

Åh vad jag längtar till julafton. Jag blir alltid som ett litet barn då. Och eftersom jag är ensambarnet hos pappa får jag liksom mest uppmärksamhet, hihi. Sen så vill jag ju ha lov oxå! det var så skönt idag, jag sov ända till halv ett, så himla skönt! Sen så har jag inte gjort så mycket mer idag, inte någonting alls faktiskt. Förutom pluggat och kollat på tv då;)

Är det något jag verkligen uppskattar är det när människor säger ursäkta. Nu när jag har börjar att åka mer tåg och tunnelbana så händer det  att när det är trångt att människor råkar kliva på en eller stöta till en. Jag kan bli så himla sur när de bara går förbi utan att ens kolla på en, fast de vet precis vad de gjorde. I Fredags när jag åkte t-banan till slussen för att möta Claudia var det en kille som råkade kliva på mig, jag blev väldigt förvånad när han vände sig emot mig och hade ett jag-är-verkligen-leden- ansiktsuttryck och sa ; Förlåt, gick det bra?. Jag blev så paff att det tog ett tag innan jag kunde säga; Ja, det är lungt!. Sen så log han sådär lite gulligt. Han gjorde min dag innan Claudia kom:)

Nu hade jag tänkt att jag skulle plugga lite och sen sussilissa:)

God natt!!!

Twilight

I går var jag och såg Twilight med Carro. Och som alla säger så var den helt underbar. Man kanske tror att ALLA överdriver när de har sett filmen och säger att de skulle kunna se den tusen ggr om, den de gör de inte. För gud så bra den är. Jag är helt förälskad i Edward som spelas av Robert Pattinson. I börjarn tyckte jag inte att han var så jättesnygg, men ju mer man kom in i filmen desto snyggare blev han.
Så Twilight är verkligen en film jag rekomenderar starkt och nu ska jag köpa boken och läsa den med, får se om jag blir besviken eller inte:)

Nä nu är det tid för pluggning

See u Later




BIG Update

När det egentligen är dags för pluggning börjar jag städa ist, haha lite typiskt mig faktiskt. Men men det behövdes faktiskt. jag har verkligen börjat att bli slarvig nu för tiden, undra varför?
I tisdags var det Lucia i Mariakyrkan för min del, sötisarna Claudia, Matilda, Linda och Carro kom och kollade på en mycket nervös Alexandra. När jag skulle sjunga själv kunde jag inte ens kolla på dem, för då lovar jag er att jag hade börjat gråta. Förra året började jag ju skratta när jag sköng, men de här året var det tvärt emot. Men jag är så otroligt glad att de kom för att kolla bara på mig, det där är Kärlek, det säger jag bara.

Så här inför jul har jag bara 3 klappar kvar att köpa, till pappa, Söt-Claudia och Snygg-tilda. Har inte riktigt bestämt mig vad jag ska köpa, men ifall jag hade gjort det hade jag ändå inte skrivt det här:P hrm undra varför ngn?;) Sen så vet jag inte riktigt vad jag önskar mig av dem heller, har kommit på rött läppstift, sen så får jag tänka mer på saken.

Idag var det lucia firande i Huddinge, det var nog det tråkigaste jag någonsin gjort, okej inte tråkigaste men det var inte kul precis. Men Tilda och Angelica kom dit för att kolla, sötnosarna. Mamma, Anna och pappa var ju oxå där, fast de var ju med i tisdags oxå;)  Sen så stosade vi runt i huddinge centrum och kollade på julisar;) Och så var finalisterna i Lilla Melodifestivelen där och skulle sjung. När Linn skulle sjunga sin sång om sin bortgångne vän kan ni ju bara gissa vilka som stod och grät mitt på torget! Jag och mamma såklart, jag säger bara sådan mor sådan dotter. Så Tilda ställde sig emellan oss och höll oss i armkrok. Men även fast hon inte sjunger så jättebra är hennes låt en av de bästa jag någonsin hört. Den har känsla, fin och verklig text och bara helt underbar.

Igår var jag hos tilda med Claudia för att kolla på Idolfinalen med Ben & Jerry's. Mums Mums!!

Sen idag kanske jag ska gå på Bio med Carro Barro, men får se!::)

Puss på er så länge
/Alexandra

Back To School!

Hej Hopp!
Igår satt jag och kollade på Britney: For the record. Jag måste bara säga att jag gillar den tjejen hårt asså. Hon verkar inte alls så där som de säger i media. Hon verkar jättesöt! En tjej som tyvärr valt fel vägar ibland, måste stå för sina misstag och "alla" uppfattar henne fel.

Nu ska jag snart gå å lägga mig för jag är så himla trött, jag fick ju gå upp 11.25 i morse:P Haha men det är ju bara 2 veckor kvar:) yippi:D

Haha god natt:D

2004-03-17

Man vet aldrig vad som kommer att hända, hur slutet kommer att se ut. Man vet aldrig vad man ska säga förrän det är försent, förrän det inte går längre. Människor försvinner, på gott och ont.

Du vet precis hur erat sista samtal lät, hur hon luktade, vilket smeknamn hon hade bara för dig.
Du kommer aldrig att glömma, för hon har en del i ditt hjärta som bara är för henne.
Minnerna kommer inte att blekna, inte ens om 50 år kommer jag att glömma dig, för du betyder så himla mycket...för alla.

Din kärlek bär vi alltid med oss 
2004-03-17   en dag av fruktan

The Hills!

HEEEJ!!!!
Nu sittter jag och har rast och ska kolla på The Hills. Är det bara jag som tkr att Heidi och Spencer är sååå töntiga GAAAAH!
Sen så ska jag ta och kolla på alla snygga killer genom fönstret ut i korridoren.


Nej nu ska ja ta å kolla när Audrina och Lauren bråkar!


Den 2:a December!

Hej på er!
Ja, skolan är mitt liv nu, har så himla mkt nu innan jul, men det är ju kul, eller hur?;) Haha I morgon är det historia prov jippi, feel the love people.
Har ngn sett den nya julkalendern? Jag menar, ingen av de senaste 4 kan jämföras med mina "klassiker" som Pelle Svanslös, Mysteriet på Greveholm och de där! Det var bättre förr det säger jag bara!

Jag hade tänkt att lägga in min, Claudias och Tildas låt, men det går typ inte så det får bli en annan bra låt av dem, The Script - Before the worst. Enyoy!

Hej Hopp!

Tillbaka igen! jag har mina stunder när jag försvinner, men jag har så himla mycket att göra nuförtiden. Ja vad har hänt? Ja en del, men inget viktigt att gå in på. Just ni sitter jag och ska renskriva min skapelseberättelse som ska vara inskickad senast 23.59 i natt, så det är bara att plugga på, sen så ska jag skriva klart min samhälle grej tills i morgon och sen plugga till Historia provet, det känna bra va? Riktigt kul om ni frågar mig:D

Jag är så himla trött och sängen ser så hilma frestande ut, men nej jag ska inte sova, inte än!

Jag var inne på min stammis sida och kollade lite, hittade en bild på Whitney Port, och gud vad smal hon har blivit, alla( eller inte alla) snackar om att hon har fallit för den sjukt smala hollywood trenden.

Ja ni kan ju se själv?

Jag hoppas verkligen att det inte är ngt allvarligt.


I be back soon,


Alexandra


RSS 2.0