Update!

När jag kom hem i Fredags kom höstförkylningen. Vi hade haft aktivitetsdag på METG. Men eftersom det var så dåligt väder så avbröts den. Jag som hade för lite kläder på mig, frös ju som bara den. Jag träffade Claudia i centrum och vi köpte frallor och tillbehör. När vi kom ut från ica träffade vi på Sara som oxå ville vara med, eller vi frågade och hon sa ja:D Så vi 3 gick upp till mig och åt våra mackor. Sen så kollade vi på tv och tjattrade. Sen var Sara tvungen att gå hem men hon skulle komma sen när jag skulle klippa mig.
Klockan fem satte jag mig i stolen framför frisören, hade bilden på Nicole Richie, ni vet den som jag lade upp tidigare i bloggen, men det blev knappt en förändring, snelugg men behöll längden, men det kändes ändå bra. Tack till 2 av mina underbara vänner som satt och väntade på mig, dom fick passa Anna lite, hela familjen klippte ju sig;) eller 3/4. Sen så umgicks jag lite med flickorna tills det var dags att gå hem. När jag väl kom hem kände jag hur jag började må sämre och sämre. Skit tråkigt. Och i dag har jag bara snurvlat och snurvlat, har levt på ipren och nässpray. Sen så var den ju kräftskiva i dag, hos familjen Samuelsson. Riktigt trevligt om jag får säga det själv. Fast jag var ganska hängig, men det gick ann;) Nej men nu ska jag sova. Imorrn blir det en läx-dag. Jippi!! Eh eller?


God natt!
With Love/Alexandra


Hefner gifta sig?

Har ni hört att Hugh Hefner kanske ska gifta sig? Ni vet, den supergamle playboy snubben. Detta enligt hans "andra-flickvän Bridget Marquart. Han ska troligtvist gifta sig med sin huvudflickvän Holly Madison. Ehh,, okej jag vet han är playboy men ändå, han har tre flickvänner som bor i hans hus och följer med honom på olika uppdrag, de har tillochmed en egen realityshow. Han är liksom 82 och hon är 28, lite smått förbluffad blir man ju. Ja men om dom nu "älskar varandra" så Lycka till!

Jaja, nu ska jag möta min andra-flickvän, See u;)

With Love Alexandra

Inget Gymkort:(

Kom hem för en stund sen. Slutade 13.25 i dag, slutar 11.15 i morrn;) haha. I dag har vi inte gjort så mkt, vi gick en läxa och så, på lunchen åkte vi några tjejer till T-centralen för att äta, det slutade med att vi fick kasta i oss maten på Åhléns. I dag fick våra gymkort, men Planet Fitness hade gjort fel, så jag och en tjej som heter Sandra fick samma medlemsnummer så vi fick dom inte. Men förhoppningsvist så får jag det imorrn för nåra i min klass hade tänkt träna och jag vill oxå vara med(a) Tills på Tisdag har vi Engelska läxa, men den är jag nästan klar med, pluggis som jag är(eller inte) men engelska är kul:) Jag kom på en sak, vi har mer kvinnliga lärare än manliga, det har jag aldrig haft förut. Men alla verkar jättebra:)
På fredag ska vi ha aktivitetsDag med alla två:or, gud vad nervöst, dom har man nästa inte träffat alls:P Jaha, men det är nu man ska bli social eller? Måste börja öva!

Ska bestämma tid för gitarren senare idag. Bäst vore på Onsdagar eller lite senare på Tisdagar. Men vi får se vad det blir för tid.

With Love/Alexandra

God Natt!

Skulle ju gå och lägga mig i tid idag. Men nej nej, så blev det inte. Klockan är snart 11 och jag sitter och kollar på The Hills, men det är snart slut och då blir det sussa för min del. De har ju gått rykten om att dom ska "ta bort" Whitney från serien, GUD det skulle vara våga, hon är nog den jag gillar bäst, hon verkar så söt. Jaja, ska sussilissa nu.

My Lovely Friends!

Är hemma igen, träffade Claudia och Tilda i Centrum och sen så åkte vi till Trånkan och träffade Sara, Fattades bara Vera så va hela gänget samlat:D Men vi alla får ses på Fredag hoppas jag.  Sitter och kollar på ett gammalt Vänner-avsnitt på tv. Ska sen se på The hill, OMG vad jag älskar den serien:P haha see U

With Love/Alexandra

the hills

YÄÄS! Ett nytt The-Hills avsnitt har lagts ut på MTV 'S hemsida, ska nog se det ikväll. :D

With Love/Alexandra


Den26/8-2008

Hemma efter ännu en skoldag. Idag har vi haft vanliga lektioner. Eng, Ma och Sh. Slutade 13.20, vilken lyx asså;) Åkte till Trångsundsskolan och hälsade på lärare och dom jag kände, trevligt, vissa saknar man faktiskt. Som sagt ska jag träffa Claudia i dag, har bara ingen aning om vad vi ska göra, men ngt hoppas vi att det blir;)

Är jätte trött och jag har redan fått en läxa,  men det är inte förrän till nästa tisdag, så det känns skönt:) ska nog ta å vila lite nu, eller bara ta det lungt.

Läggdags

Är inte världens bästa på att uppdatera, men vem är det egentligen? Har varit på promis med Amanda och Sara. Imorrnblir det riktiga lektioner, börjar med Engelska, sen matte och sist samhällskunskap. Slutar som sagt tidigt imorrn. Ska träffa Claudia i morrn oxå, Skönt. Jag gillar inte att alla mina nära vänner går i olika skolor, fast det ska ju inte vara ett problem eller hur? Det blir ju hur man gör det till eller hur?:)
Måste bara säga att jag älskar mina vänner, nu vet vilka just NI är. Ni står mig varmt om hjärtat.<3
Dags att sova, nattinatti 

With Love/Alexandra

Skola!

Honey im home!
En dag i skolan, började halv 12 och slutade 14.40. Så den var inte så lång. Idrott hade vi på Planet fitness, gud vad fint gymmet var. As fräscht och där får vi träna när vi vill. Jättefint:) hoppas att vi får våra datorer nästa vecka, HOPPASHOPPAS! Hade på mig min klänning från TopShop och min nya kofta. Lite höstig av mig fast det var ändå ganska varmt idag. Imorrn börjar jag 08.20, tidigt iofs så slutar jag 13.20, vilket är skönt. Ska äta nu.

With love/alexandra


J*vla säljare!!!!

Är skit sur, nyss typ 3 minuter sen ringde telefonen. Svarde trevlig som vanligt; -

-Hej det är Alexandra.
-Hej jag heter(nåttbajs namn) och kommer från SPP(eller liknande)
-Okej.
-Är det Lena jag pratar med?
-Nej, det är det inte.
-Jag sa, Jag söker Lena(Med en stöddig röst.)
-Vänta lite. Nej hon kan inte prata just nu(Jag-är-mkt-bättre-än-dig-röst.)
-Ok, då ringer jag en annan dag(stöddig röst igen)
-Visst(du-skulle-bara-våga-röst.)

Är så jävla sur, man ringer inte halv nio på kvällen och är stöddig mot mig, eller någon annan.
Sånt har gör mig så jävla sur, Gaaaah


Storstädning

Har storstädat mitt rum i dag, det behövder verkligen kan jag säga. Har slängt en massa saker som är onödiga. Tjatat på mamma, igen, att jag behöver en större garderob. Men mitt rum är för litet, BAJS, vill ha ett större rum, och det är NU. Någon som vet hur man kan trolla till sig ett större rum? I would like to know!

Jag har kärat ner mej som F*n i låten "Lady In Red" av Chris DeBurgh, Den är jättegammal men så fin, den är värd att lyssna på.

Har hittat en massa tidningar, som solo, VR och Bildextra. Undra hur mycket pengar jag har lagt ner på tidningar, har en massa hemma hos pappa oxå. Usch, inte bra, Jag har helt enkelt ett tidningsberoende, Rehab någon?

Ska kolla på GG nu, repris från i våras men ändå, jag (ALLA) älskar GossipGirl.

See U

With Love/alexandra

Söndag!

Hej Hej Hallå!

Vaknade runt 1 i dag, Borde ha gått upp tidigare, för i morrn är det ju skolan. Fast vi börjar halv 12 vilket är jätteskönt. Sen så har vi bara idrott. Vår tidigaste dag är på Torsdagar, då slutar vi 11.15. Fast 12 veckor per år slutar vi 16.25, fast då har vi estetiskt val från lunch, så det gör inget;)

Ska ta och vakna till lite, sen så blire andra bullar.

With love/Alexandra

Step up 2: The streets

Sitter och kollar på "Step up 2". Den är bra, fast jag vet inte om den är bättre än 1, lika bra tror jag.  Fast jag måste nog säga att Robert Hoffman( som spelar Chase i filmen) är mkt snyggare än Channing Tatum( som spelar Taylor i första filmen). Så den är helt klart värd att se!

With Love/ alexandra

Vad har jag gjort i dag?

Gud vad dagen bara har gått. Har inte gjort ett skit, bara sovit och så. Jäklar och nu är klockan halv 9 typ. Aja, får väl ta igen dagen i morgon eller?

Just Dance...

Skrev ett jätteinlägg igår, men det försvann, varför händer det alltid? Blir så trött, ska fösöka skriva "om" det i nu.

I torsdags började ja ju som sagt skolan igen. Jag var jättenervös och hade ont i magen. Haha... när vi kom dit så fick vi gå runt och kolla lite i dom nya lokalerna och sen gick alla nya eleverna( 160st) till aulan och fick veta sina klasser. Jag hamnade i Klass SP1A, den bästa. När vi kom till vårat klassrum så fick vi veta lite info och få scheman och så, lite smått och gått, men man fick inte lära känna varandra, men sen när vi hade slutat så skulle jag och Julia gå å käka någonstans, så följde en tjej i min klass med, Caroline heter hon. Det var trevligt, sen så åkte dom hem och jag var kvar i stan och väntade på två av mina favvotjejer C och T. Vi( eller dom, jag tittade på) fikade, sen så åkte vi hem.
Igår så fick vi därimot lära känna varadra. Vi hade Speed-dating, riktigt kul där fick man verkligen kontakt med många:P och sen lite andra saker. Sen så fick vi gå på stadsvandring, fick veta på vilka restauranger vi får äta på och vart gymmet låg. Sen så slutade vi, jag följde med en tjej, (gud kommer inte ihåg vad hon heter, FÖRLÅT) till Souk, hon skulle köpa en sak till sin syster. Hon är verligen jättesnäll. Sen så gick jag till pendeln och där stod Caroline, så vi hade sällskap hem en bit. 

Jag är såå trött, kom hem idag från malin kanske 09.40 eller nått, så kollade jag på film till kanske 12.00 eller 12.30, Sen så somnde jag och sov till klockan 18.00, snacka om att jag är trött, och jag skulle kunna gå och sova nu, men det ska jag inte:p haha. Tror att jag ska se på en film nu eller så..


See U


With love/Alexandra 


Jag älskar verkligen...

...att bli väckt vid halv åtta på loven eller studiedagar av att familjen ska till jobbet och fritids. Jag har rummet längst ner vid dörren som man kan ju tycka att när man går hemmifrån på morgonen bör man vara lite tyst. Men icke. Man bonkar, mamma tjatar på Anna att hon ska skynda sig för att hon ska på ett möte. och tänker inte alls på att jag ligger och sover. Me jag älskar att ligga och lyssna på dom. Och när dom har gått, blir det alltid lite tomt. Men jag somnar snabbt om. I dag var det en sån dag. Men jag gick tillochmed upp för att säga hej då! Sen kunde jag inte riktigt somna om, men gjorde det, vaknade igen av väckarklockan vid 9. Kände att det var bäst eftersom jag börjar skolan i morrn:) Hade en liten Alex morgon. Tyvärr blev det igen frukost, F*n, skulle ju ha det ju. Jaja, får börja i morrn ist. Ska snart till Farsta men Sara och Veronica. Tror att jag ska köpa en kofta från hm, men bara tror. Den så ska jag ju lägga mig i tid ikväll inför den stora dagen i morgon. Börjar klockan 10 så ska ta 9.05 tåget med Julia. Ska bli såå spännande, är faktiskt nervös, Fast Anders sa att jag inte behövde det, men jag är det i alla fall. 

Ska ta och äta lite nu tror jag:)

With love/Alexandra 


Halv tolv

Sitter just nu och pratar med Cindy i telefonen, vi har pratat i 112min50 sek när jag skrev detta. Trevligt, det var så länge sen vi bara pratade, fast vi pratar ju inte hela tiden, vi sjunger, fjantar oss och  ropar. Haha, men i alla fall ska se på High school musical 2!


Birthdaykid<3


Bästis armband:)

Bästisar<3

1408

Kollar just nu på "1408", konstig film det där. Handlar om en kille som skiver böcker om hotellrum det spökar i. Creepy, ibland hänger man inte med.

Jag har kommit på vad jag ska göra i morgon, jag ska ha en Alex-tar-hand-om-sig-själv-dag. Jag ska bara ta hand om mej, åka till farsta och kanske köpa den där koftan jag vill ha. Ska bara ta det lugnt, gå å lägga mig i tid för skolan fixa allt innan jag går och lägger mig så att jag inte behöver stressa. Jag ska oxå äta en god frukost, låter lite konstigt kanske men jag äter aldrig frukost så jag tänkte börja med det. Det är ju trots allt dagens vikigaste mål.Gör bara det om kompisar sover över eller så. Ska fortsätta kolla på filmen nu!

With love/Alex

Den 19 Augusti!

Hemma igen:) Blev två par örhängen, inget mer. Typ alla som inte har börjat skolan än börjar i morrn, förutom jag. Vad ska jag göra i morrn? Förbereda mej antar jag, ska försöka att gå och lägga mig tidigt i dag. Gick och la mej halv tre igår, på tok för sent. Så ska väl gå upp senast halv tio i morrn, SENAST. Måste sätta klockan(a).  Vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig på tors. Man vill ju inte vara för uppklädd. Men klänning eller kjol blir det i alla fall, trivs ju bäst i det. Kanske stjärnklänningen, får se men tror nog det.  Nu ska jag nog ta å kolla på mitt favvoprogram; THE HILLS!!!



The Hills.

With Love/Alexandra


Lala

Ska till farsta nu, ska fungera som stöd för Sara nu när hon ska köpa skolsaker, hon börjar ju i morgon. Jaja, vi hörs när jag kommer hem

With love/Alexandra

A Lot Like Love, och en jädra massa tankar.

Såg nyss på "A lot like love". Jag vill oxå bli så där "överkär". Hela tiden tänka på den personen, och han tänka på mej såklart;) Att veta att den man älskar faktiskt älskar en själv tillbaka. Undra om man någonsin hittar den rätta, för om man tänker efter borde det vara jäkligt svårt. Det sägs ju att det bara finns en till alla, men om man inte hittar den där enda då? Och finns det verkligen bara en enda till alla? Finns det inga "reserver" som man "får" om man inte hittar "The one"? Vem bestämmer vem som just ska bli min rätta, är det en själv fast man inte vet om det? Jag blir galen som ni kanske märker, jag fattar nada. Nått måste ju vara menat eller? Eller, så har jag bara kollat för mycket på film? Finns inte riktig kärlek? Blir man bara kär för att man måste? Och vad händer om den som är den rätte för mej, inte har mej som den rätte, GUUD. Jag ska sluta, men någon som har svar på allt kan ju skicka ett mail på alla frågor, cause i dont get it. 

Jaja, Mamma sa i dahg att hon tyckte att jag såg annorlunda ut. Gör jag det? Visste tandställningen är borta, men hon sa att det var ngt mer. Kanske förändras jag i utsendet nu, det vore ju inte så konstigt men ändå? Mitt huvud håller på att sprängas som ni kanske märker, så jag ska ta och spela lite gitarr. 

With Love/ Alexandra 


INFO


Bara jag som känner igen denna klänning Miley Cyrus har på sig?
Från en svensk modekjedja som,, ja H&M?



Grattis säger vi oxå till 19-åriga Peaches Geldorf som  förra veckan gifte
sig med sin 23-åriga pojkvän Max Drummery.


I be a bitch because i can...

Sjukt länge sen, jag vet. Men jag har inte varit hos mamma på ett tag, me nu är jag här.

Idag mötte jag och Tilda upp Claudia på Söder. Hon började skolan i dag. Haha,, på vittra. Sen så gick vi alla till Subway där Claudia åt en macka. Men liksom toasten var sönder så mackorna blev inge varma... Eh är det inte de som är grejen med Subway. Sen bar det hemmåt. Jag har jätteont i mina ben, träningsverk på hög nivå. Haha. Supertrött är jag oxå. Ska kolla på "a lot like love" senare ikväll med mamma, den går på kanal9. Jaajaa, ska fixa lite saker nu.


See u


With love/Alexandra.


På torsdag börjar jag skolan...


Tandställning och Grönan

Halloj!

Jag har varit to busy för att skriva, haha men lite update kommer!

I Tisdags  fyllde ju som sagt Sara år, så jag kom till hennes lilla "kalas" och åt middag och tårta, tårtan vad jättegod, super. Haha Sen så drog vi ut, Jag sara och Veronica. Efter ett tag kom Tilda och Claudia oxå, Vi satt mest och snackade. Sen så gick alla hem till sig förutom C som sov hemma hos mej, riktigt trevligt.

Igår så tog jag ut... tada.TANDSTÄLLNINGEN. WOHO, jag e sååå glad. Mina tänder är så raka och fina, fast jag är inte riktigt van än:D

hihi efter att jag hade varit hos tandläkaren åkte jag till Grönan, inte själv då;) Utan med mina ÄLSKADE VÄNNER.  Sara, Claudia, Tilda och veronica.  Jag kom dit lite senare än dom men gud så roligt vi hade det.:) Vi var där tills det stängde och alla va supertrött när vi åkte hem.. hahah

Bilder å sånt kommer senare

With love/Alexandra

SARA 16 ÅR

Sitter hemma hos Vera. :D Har firat Sara nu, hon fick ett armband från Jon & Yan. Skiiit fint, tkr jag eftersom jag har ett likadant(a) haha men nu ska vi gå ut, inget märkvärdigt, men otroligt roligt. Haha

Imorrn ska ska TANDSTÄLLNINGEN ut:D haha im sooo lucky! jag hoppas i alla fall det. Han sa det, tandläkaren alltså. Haha och sen så blir det Grönan på det:D kommer bli en kul dag i morrn tror jag.

With love/Alexandra

Laddar upp bilder från dagen senare eller i morrn

Jag och min kanin!

Snart läggdags... Ska upp åtta i morrn och lämna Anna på Skolan, men troligtvist så lägger jag mig igen efter jag kommit hem:P Haha! Nu har jag fixat med mitt ämnesblock. Jag köpte ju ett 10 ämnenblock där det stod skrivit men STORA bokstäver "10ÄMNESBLOCK" vilket va skit fult. Så jag har printat ut lite bilder från internet så nu e det fint och redo att skrivas i:) Borde städa lite i rummet oxå, men vet inte om jag orkar. Så får se. Jag ska i alla fall ta och kolla lite mer Summerland, det e ju sjuukt bra.


Framsidan

Baksidan


With Love/Alexandra

Nytagna Bilder



Plommomlila mössa Indiska 79.50:-
Plommomlila vantar H&M 49:-



Klänning Topshop 269:-

Mamma!



Jag älskar den här bilden, min söta Mamma! Man ser vem jag har
fått mina blåa ögon från:D
Mamma jag älskar dej, du e min klippa, min vän och min hjälte.
JAG ÄLSKAR DEJ

tuttilituuuuut

Hemma hos mamma igen:)

Igår hände inte så mkt, jag pappa och Annica såg på film, Irene Huss, den var väl bra. Fast Beck slår ju alla kriminalare. Eller hur?
Idag åkte jag och C in till stan, vi var sjukt trötta båda två så vi såg väl ut som två zombies när vi gick där, tss no way isf två asheta zombies. Ok sååå trötta va vi intel Haha. Hem fick jag med mig en jumpsuit liknade klänning från topshop, och ett par låånga plommonlila vantar utan "fingrar" som matchar min lila mössa:D haha gud vad lila jag kommer att vara i höst. Nästa så att man längtar, men bara pyttelite, jag lovar, inte mer än 1cm.


I morgon fyller bästisen år!!! Hela 16:O STOR FLICKA.  I höst har vi känt varandra i 13 år. Det är helt sjukt vad snabbt det har gått:D haha låter jag gammal?!? Nää då;)


Jaja ska ta å äta lite frulunch nu;) haha See ya

With love/Alexandra


Hej då!

Jaha, borde fixa mej nu. Sitter FORTFARANDE i sängen, Fy på dej Alex. Ska i alla fall duscha nu:)
Sen till pappa, Vi hörs i morgon.

With love/ Alexandra

Vad tkr ni om den "nya" bloggen?!

Favoritbilder!




10/8

Hej Hej Hallå!

Vaknade för en stund sen, Jag måste verkligen försöka att "gå tillbaka till de normala" Det är ju trots allt 11 dagar tills man börjar, så det för varje dag ett steg närmare, vilket är väldigt logiskt. Sitter i mitt rum, i min säng, och har inte ens dragit upp persiennerna, vill inte gå upp. Jag kan ligga i sängen hela dagen, men nej inte i dag. Ska till pappa senare, har inte träffat honom på nästan 3 veckor. Men i morgon kmr jag nog hem till mamma igen. Har ingen anning om vad jag ska göra i dag. Ikväll blir det i alla fall hemmakväll, hos pappa som jag sa. Bara 3 dagar kvar tills tandställningen tas bort. Men känner jag min tandreglerare rätt så kmr han säga: Nej Alexandra du skulle nog behöva ha gummisnoddarna i 1.5 månad till. Och kom ihåg att det är dig det hänger på nu. Jag hatar när han säger så, men nu minsan bort. Annars blir jag arg!!!!!


Jaha,, och nu kom mamma med min lunch *host* frukost, haha så dags att mätta magen lite.

With Love/ Acke

...


















Everything has it place in time...


Ardnaxela

Min cykeldejt med Claudia kunde inte ha gått bättre. När vi mötter så regnade det ganska mkt men vi tyckte bara att det var mysigt. Men vi bestämde oss att cykla hem till C, när vi var på väg så började det spöregna, verkligen spöregna.  Men det var bara "mysigt" eller hur Cluddan? Så när vi kom hem till henne så böt vi kläder, det kändes ärligt talat som om vi hade duschat, så blöt var man:S haha vi kollde lite på bilder från Hennes, hennes familjs och Matildas resa i Spanien. Avundsjuk Nej, vem vill sola, bada och shoppa på sommaren? Eh ingen?:S haha Sen så va det dags för mig att åka hem och äta. Regnade fortfarande när jag cyklade hem. Men inte lika mkt, men så fort jag kom innanför dörren öppnade sig himlen igen.  Jaja. svensk sen-sommar.


Min plommonlila mössa. Ursäkta min trötthet:S




Jag tänkte bara säga att jag har världens bästa vänner, det finns inga bättre än dom! Dom är helt underbara och jag vet inte vad jag skulle ha gjort utan dom. You make my day girls. Love u for the rest of my life.


With love/Ardnaxela<3


Cykeldejt?:D

Nu är jag hemma igen. Det blev ett långt besök i farsta. Hem fick jag med mig en söt lila mössa som jag ska ha i höst/vinter. Kanske jag visar bild senare, vem vet;) Sen så köptes det lite skolsaker, det börjar närma sig nu. Och lite småsaker som hårspännen och så. Köpte även en present till Sara som fyller år på Tisdag, men det säger jag inte vad det är. Kan säga sen när hon har fått presenten. Ja det va allt. Hittade inte så mkt var VÄLDIGT trött.

Nu eller snart, ska jag möta claudia för en Cykeldejt:) haha Mysigt, Hon fyller oxå år snart, Den 31:) Det är några födelsedagar i Augusti det. Hahah

Nä men nu ska jag sätta på mig ett par byxor och göra mig ordning för "dejten" haha

With love/Alexandra

9/8-08

Vaknade för en halvtimme sen, är fortfarande trött. Men ska med mamma till farsta en stund i alla fall. MEn har ett stort problem, JAG VET INTE VAD JAG SKA HA PÅ MEJ. Det är ju så, man vill ha mycket kläder, men när man har det så har man så mkt att välja på och då blir det problem. Så egentligen borde man ju bara ha 2-3 olika outfits? Hahah jag vet att jag talar för många när jag säger NO WAY. Haha nepp kläder älskar jag och skulle inte göra mej av med ett enda plagg. Okey dom där fula kan man ju skicka iväg, men de lite finare som man inte längre använder får Sara:)


Ja nu har jag tänkt lite, det lutar åt att jag har mitt JL linne, svart kjol med högmidja från Vila, Och min nya jacka från Lindex  och min hatt från HM på mej.


Jag skriver när jag kommer hem igen.


With love/Alexandra


The Hills

Alla som kollar på The Hills, eller bara är intresserad av Kändisar eller mode, vet vilka Lauren Conrad och Heidi Montage är. Bästisarna som blev fiender pga en kille. Iaf, the hills är en reality serie som går på MTV, där man får följa LC och heidi mf genom deras liv i LA. Ett hejdundrande program om du frågar mej;)

Ja så nu e det så att båda rivalerna har startat och lanserat deras egna klädkollektion. Det har varit mkt uppståndelser om "vems" sida man ska ta. Team Lauren eller Team Heidi? Det verkar i alla fall som Team Lauren har mest anhängare om man frågar people magazine.


 
Heidi

 LC

 
En del av Heidi's kollektion

En del av Lauren's kollektion



De tidigare bästisarna

Så, vilket team är du med i?
Jag tycker i alla fall bäst om Lauren "LC" Conrads haha:)

With love/Alexandra


080808

Nu sitter jag och tittar på "Tristan och Isolde". Den är bra, men lite sorlig, i alla fall nu. James Franco är en jättebra skådis tkr jag. Han va med i alla Spider-man filmerna oxå. Han är så söt:) hihi



Jag vet att sommaren snart är slut, men kan inte sluta dregla över denna sko. Mina Gladiatorsandaler har jag använt mkt, så varför inte köpa ett par till? Eller vad tkr ni?

Idag har jag iten gjort så mkt, fixat lite, haha det ända jag gör är att fixar tkr jag:P haha men det e kul, jag är ju en liten fixtjej, som min pappa säger. Jag är en sån som inte kan gå och lägga mej om jag inte har fint i mitt rum, helt sjuk ja men så e det. Undra hur min lägenhet kommer se ut när jag flyttar hemmifrån. Men just det. Jag och Claudia ska flytta till New York när vi har slutat gymnasiet. Haha, för jag lovar, det kmr hända:O Vi ska bo där, dejta heta kädisar, bli stenrika, bli typ VÄRLDSKÄNDA, så tänk på det;) Okej lite VÄL mkt att hoppas på. Inte för att jag tror att det kmr att hända, men till NY ska vi i alla fall, på ett eller ett annat sätt.





New York, here we come baby

With love/Alexandra


080808

God dag på stockholmsdagen:)

Sitter här och kollar på summerland och önskar att jag också bodde i Kalifornien, sol året runt. Men nu är det ju så att jag bor i regniga Sverige, så inte mkt man kan göra. Nu,, eller snart så ska jag gå och fixa i kaninburen resten av familjen kommer hem idag, och jag lovade att fixa buren innan dom kom hem. Så borde göra det snart. Jag har ju varit själv hemma sen i Tisdags, skönt tkr jag, att få göra som man vill. 


Nu är det bara 13 dagar tills allvaret börjar igen. Och om 5 dagar åker tandställningen bort. Yippi!! Gud så skönt. Från början skulle jag bara ha den i 10 månader, men nu har det gått så långt som 18 månader, tänk att man kan räkna så fel med tiden. Haha men nu ska den äntligen bort.






 


With love/Alexandra


080808

Hahah,, Men Julia jag har ju mer att göra än att bara skriva blogg;) haha... Fast i dag har jag inte gjort någonting, förutom nu på kvällen då;)

Såå.. Jag vaknade vid kanske 11, men gick inte upp förrän vid 12. Då satte jag på tv:n och läste lite svallertidningar medan jag väntade på "McLoads Daughters". Jag älskar verkligen den serien, men i försig, vilken serie älskar jag inte?  haha. Sen så städade jag lite och fixad lite, så skönt att vara ensam då kanman göra precis som man vill:D

Sen vid 6(?) så mötte jag upp Claudia och Tilda i centrum, vi köpte läsk och en juice och så bar det av till mig. Men när vi kom hem så kom vi på att vi skulle ha godis oxå, så medan Claudia va hemma cycklade jag och Tilda tillbaka til centrum och köpte godis:D Sen så ringde Cindy, jag pratade med henne en stund, men sen så sa ja att hon skulle komma och givetvist gjorde hon det:) När vi hade bestämt att Cindy skulle komma ringde Sara och så kom hon och vevve oxå, skit mysigt hade vi. Vi satt på Terassen:) men innan Cindy, sara å vevve kom spelade Vi alfapet. Jag måste bara fråga, finns det ngt som heter "Lekrån", "Finkarln" eller som C ville "Rålimmad"? haha dom första godtjändes men inte den sista. Men jag dog av skratt när Tilda ville sätta Sus, Som var smeknamn för Sussie som i sin tur är ett smeknamn för susanne. Haha söta lilla Tilda:)

Sen efter ett tag så ville MAtildas pojkvän Dennis och hans kompis Nille oxå komma och självklart fick dom det. Vi hade det trevligt. Bla kom det en räv och hälsade, jag skojar inte om jag säger att den var 2-3 meter bort, gud va tama som är. Skit blev riktigt skraj(a) tycker inte om rävar. Fast lite söta är dom:)

Jaja,, nu ska jag sova!!

With Love/Alexandra

Jesse McCartney

Gud e det bara jag( och Cindy) som blir förälskade in den här videon?!?!?!?!!?


Eller fransk refräng?(a)

I was seven and you were nine!

Halloj:)

Om 2 veckor i morgon börjar jag skolan... Gud vad läskigt! En helt ny skola med nya elever, ibland undrar jag om jag kommer att klara det. Eller om jag kommer att misslyckas totalt, hehe hoppas inte det:S Sen så måste man ju bestämma vad man ska ha på sig första dagen, haha I-landsproblem, you tell me, men det är viktigt att känna sig söt, så får man bättre självkänsla och göra ett gott intryck. Jag har nog alltid hellre valt Söt framför snygg, både när det gäller min egen smak och när det gäller killar. Men man får se hur det blir med gymnasiet, det ska ju vara den bästa tiden i sitt liv, och jag tänker inte tveka en sekund att göra den till min bästa tid heller. 

Jag har nyss spelat gitarr, så jag har jätte ont i fingrarna eftersom jag inte har spelat på hela sommaren så gör det skit ont i fingrarna. Får träna upp dom innan jag ska börja spela igen, för fortsätta det ska jag! Sen så ska Anna börja oxå, i kulturskolan. Hon ville först börja spela trummor, Cool tjej, men det fick hon inte för mamma, vilken tur, tänk att höra på det hela dagarna :P usch. hah fast vi hade ju kunnat starta ett band, det skulle vara skit ballt, men men, tänkte liiite väl långt kanske. Troligtvis ska hon spela gura, precis som sin syrra. Det kommer säkert att gå jättebra.

Jag bara älskar den här låten, lyssna på texten!!!


Taylor Swift - Marys song(oh my oh my)
Såå gullig låt..

jaja nu ska jag nog titta på en film eller så,

With love/Alle

Honey! I'm home!

Äntligen hemma:D

Igår vid halv 2 mötte jag upp sötisarna på Centralen, Gud vad jag har saknat er! SKIT MKT! Vi(Claudia, Sara och Vevve) mötte sedan upp Tilda och Angelica och så gick och fikade, John chris tror jag att det hette.:P Sen så var det shopping:) Jag köpte en skjortklänning på bikbok och en tröja och kjol på Hm.  Söta saker:P haha sen när vi kom hem lagade vi mat. Det blev Kyckling och pommes med vitlöksbröd. Mums Mums. Sen så tog vi på oss olika kläder och så fick Angelica agera fotograf. haha Fina bilder blev det;) haha.

I dag var vi oxå istan. Jag , claudia och Tilda:) jag böt min nya kjol, den va för stor, till en mindre storlek och så köpte jag en hatt:D Cooling där;) Haha och nu sitter jag här och har ont i huvudet som bara den. Attans oxå!! Ja men nu ska ja ta å rensa lite i min garderob:) som jag påbörjade innan jag åkte till stan:)


With Love/ Alle


Även Hollywoodkändisar handlar på Ikea;)



Lauren Conrad Och Lauren "Lo" Bosworth.

Sthlm nästa!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jaha,,, då var man på landet igen då. Gud så tråkigt det är här. Vilken tur att man åker hem i morgon då! C,S och V kommer nog och möter mig vid tåger som kmr till sthlm 13.20. Då blir det bums hem till mig, handla lite mat på vägen, kylskåpet är tomt. Haha sen så fixar vi oss lite, sen så ännu mera bums in till skansen. Ska bli skit kul, har ju aldirg sett Allsång på skansen live. På onsdag kmr nog min söta kusin Adele ner till mej, HopppasHoppas. Jag har verkligen saknat mina tjejer, ska bli skönt att få träffa dom igen i morgon:) Innan vi åkte från Öland i dag var vi på ölands köpstad, Fick en fin liten jacka, marinblå, supersöt. Jag letade efter dig Lisa, men jag hittade dig inte, nästa år kanske?(a)


Sjukt snygg outfit:)


Avundsjuk?Jag? Aldrig:P

Nu ska jag packa tills imorgon.

With Love/Alle

Söndag!

Är fortfarande på Öland. Men jag åker hem imorrn. Lite skönt att komma hem faktiskt. Fast vi ska ju bara till landet, men det är ju nästan hemma jue;) haha Det har nyss regnat lite,, eller mkt. Det ösregnade.

Har ni tänk på ngt. Ibland säger man saker som;
Jättelite. Det är ju motsattsen till varandra.
Det va lite mycket . Det  är ju samma sak.
Vi "kom på det" när vi satt och åt. hahha

Bara lite funderingar;)



With love/ Alle<3

Rubriker är överskattade!!:)

Har inte skrivit på länge, men har haft det sååå bra här på Öland:)

Igår åkte vi allihopa ner till standen för att sola lite. Man cyckar genom kohagar och förbi en massa kor. Dom är så nyfikna(kossorna alltså) som dom kommer alltid fram och ska se vilka det är som cyckar i DERAS hagar. Så det blir ju att man stannar lite och klappar på kossorna:D

Sen på eftermiddagen åkte jag, Anna-karin och Pablo in till kalmar. Pablo skulle ställa upp i en maratontävling. Först skulle man simma, hrm jag tror att det va 750 meter. sen så skulle man cykla någon mil, och springa lite...eller mkt. Det hette Iron man. Fast det var lilla Iron man han skulle ställa upp i, den stora var idag och den är mycket längre, jag tror att man Cyklar 18 mil...18MIL det ör ju sjukt mk. och sen så skulle man simma 4km och sen jobbning nåra mil på det.
Pablos tävling tog 1h medan det stora skulle ta 9h, så det var en viss skillnad. Pablo var jätte duktig, han kom på 10:e plats,,, av 11. haha nää jag bara skoja, jag vet inte hur många dom va men många i alla fall. Det var inte så att Pablo inte "kunde" ställa upp i det stora, för det kunde han. Men han kom ju inte till Öland för att tävla;)
När vi gick tillbaka till bilen efter loppet så kom vi in på hur mkt hans cykel kostade, den kostade 7000:-, vilket inte är såå farligt för en tävnlingscykel. Men han berättade att hans kompis Rickard, som vi hade träffat innan och som skulle ställa upp i den riktiga Iron man, att hans Bakdäck.. Alltså bara det som sitter bak,, asså det är helt sjukt, han betalde 19.000:-. Det är Helt sjukt, 19.000 för ett däck, jag skulle liksom hellre resa för dom pengarna än lägga som på en jäkla cykel. Men framdäcket fick han rabatt på, så den kostade BARA 10.000. Så för att summera så la Rickard ner, 29.000 kronor på bara sina däck, tänk då hur mkt hans cykel kostade då. Haha,, va bara tvungen att berätta det. :D

Idag har jag inte gjort så mkt, mest degat lite, längtar hem en aning, även fast det är skönt här. Men man vill komma hem till sitt eget. Kommer hem på Tisdag och då tror jag att det blir allsång på skansen. Kmr säkert vara asmkt folk, men jag har faktiskt aldrig varit på skansen när det varit allsång. Det blir säkert jätte kul. Det tror jag i alla fall.:D

Nää nu ska jag sova. Är Jättetrött. God natt på er!

With Love /Alexandra

ÖLAND OCH DIALEKTER

SÅ Då är man äntligen på Öland då! Man saknar faktiskt Öland på vintern, Öland förknippar jag alltid med sommar, så det är jätteskönt att vara här:)

I dag så gick Vi lite på Alvaret, har gosat med kaninerna och bara njutit. Tagit lite kort oxå. Nu senare på kvällen kom min favoritFaster:) ANNA-KARIN:D:D och hennes pojkvän Pabbe(Pablo), som för övrigt är jättetrevlig.:D han pratar skååånska, haaha det är jättekul med lite annan dialekt här i huset. Det är ju annat än tråkig stockholmska och lååååångsam kalmaritiska( småländska).

I morrn ska det nog bli fint väder så vi kanske drar ner till standen ett tag, (hoppasHoppas), Sen kanske, men bara kanske en sväng förbi färjestaden. Jo just det, här på öland så är det just nu, Farfar Håkan, Farmor Kerstin, Mamma, Magnus, Anna, Jag, A-k och Pabbe som är här. Och Barbie och Viola om vi ska räkna med dom med. Ibland heter dom Ninni och Nanna eller typ Maskros och maskrosblad, Jo Anna tänkte faktiskt döpa dom till det, men då sa syrran stopp!Haha


Söta Lillasyster!

Anna är allergisk mot pussar,,, säger hon!



Mitt(eller?) Underbara Öland<3

Nää nu ska jag sova:)!!

With L.O.V.E //Acke

RSS 2.0