Flashback?!

Helgen var helt okej faktiskt, jag gjorde om lite i mitt rum och varit med Sara och Vera! Faktiskt en lugn helg, sköönt!  MEn i alla fall, i dag var jag först hos tandregleraren, och vet ni vad? (a) Jag ska ta bort den, den 13 Augusti:D Yey, me happy! Jag hade tid 09.10 så det var bara att ta sig hemåt när man var klar, för inget var ju öppet då, okej Ica och Mc Donalds,men där hade jag inte tänkt att storshoppa direkt;) Och eftersom jag skulle vara med Amandra i dag så väntade jag på henne, satte mig framför  datan och kollade på Newport Harbor avsnitt och sen så blev det en vända i joggingskorna:P Men så till sist så träffade jag ju min Amanda. Vi drog till stan och umgicks, och sen så bar det hem!
Men jag hade skkkiiiit kul med min manda..(MIN)

Men när jag kom hem så såg jag Anna sitta i lekparken, alldeles själv! Snäll syster som jag är så frågade jag ju vad det är? Med gråten i halsen säger hon "inget" och just det här har jag hört förut. Även fast Anna bara är 6 så är hon väldigt "mogen" för att vara 6 år. Jag frågar henne ännu en gång vad det vär! " -Jag får inte vara med Johanna" -Nähä, svarar jag "varför inte då?". Och så kommer det, det jag själv har varit med om, " -Hon är med Elsa och då får inte jag vara med". Jag var hur det känns, jag har varit på båda sidorna. Jag blir så ledsen av att se Anna ledsen. För hon är för liten för att vara utanför och bråka med kompisar. Hon e min syster, hon kommer alltid att vara min ögonsten!! Så jag tog henne i handen och sa, det alla storesyskon borde säga. "Vill du gå in och leka med kaninerna?, vi kan sätta på dom koppel". Hon blev jätteglad igen och så lekte vi med både Barbie och Viola(våra kaninisar)

När jag senare satt i min säng så hörde en välkänd röst, johanna, ja tydligen ville både Johanna och Elsa vara med Anna nu, Och Anna ville ju vara med dom såklart. Alla glada!

Japp,, nu ska jag fortsätta att öva på min Engelska, och allt är Antons fel. Men söt är han allt, den engelsktalande killen asså:)

//Alle

Den tjugosjunde Juni

Tjolahopp!!!
I dag är det fint väder så det blir standen med Vevve:D vi har bestämt att vi ska en liten picknick oxå:) mysigt! Jag har kommit på (kommit på å kommit på?) att jag har lite bilder på bloggen:O fy på mej, så i dag åker kameran med:D

Är det bara jag som e sååå nyfiken att få reda på vilket gymnasium man har kommit in på? För på hemsidan så står det att man skulle fått reda på det den 26 Juni, vilket va igår? Men nej, ingenting har förändrats på sidan. Man får helt enkelt vänta!


På måndag ska jag till tandreglerings skiten, för sista gången hoppas jag. För jag tkr att mina tander är såå raka som dom kan bli:O Men igår, till min stora fasa, upptäckte jag att jag hade börjat få en glugg på höger sida.. skiiit! Vill inte ha, hoppas att den försvinner snart(a)


Jaja,, ut i solen med mej nu,,, Vi hörs


/Allle

                                       Mig, enligt Cindy:D
                                                          Mig!, Enligt Cindy<3


Kusin<3



KUSIN VITAMIN!<3

Kisses dont lie?

Jaha, då har två av mina små vänner åkt då. I morse vid fem åkte dom till Arlanda för att åka till Spanien i 3 veckor, oj vad ja kmr att sakna dom!
                      

Men som tur har ja flera underbara vänner, som jag ska spendera mkt tid med innan jag åker:) Cindy, Chug och Vera får min dyrbara tid, för de är dom värda för vet ni vad, jag älskar dom:)
Sen så ska ja nog träffa Emilia och Lite Amanda oxå tror jag:) om dom har tid för mej;)

Jag hoppas att sara åker hem från tråkö, nää Utö, men det var kul där när vi var där själva, men nu säger hon att det är tråkigt så hon kanske ska komma hem idag *hoppasHoppas* För isådana fall ska vi nog ses i morrn:D YEY.

NÄ nu ska jag ta å fixa lite här i mitt rum medans jag väntar på intagningsresultaten för gymnasitet som man kan få reda på i dag:D

Puss / Alle

Just so you know...

Sex and the City var helt fantastisk, ja bara älskade den filmen!! Såå om ni ska gå på bio, gå på den:) you will love it! Efter bion åka ja hem till Claudia och sov där. Vi somnade kanske vid 20 över 1 eller nått sånt. Så när klockan ringde kl 07.16 va vi inte så pigga på att gå upp, men det gjorde vi, duktiga som vi var. Men det gick otroligt segt på jobbet, men vi klarade det :)

I dag var jag med Tilda i farsta, hon å C åker ju i morrn så vi ville umgås lite innan hon åkte. Jag köpte en ny kalender, min tar slut snart. Rosa var den, men vita "grejer" på! haha men den var fin.

I morrn eftermiddag får vi reda på vilket gymnasium man har kommit in på *nervös*. Vad läskigt, tänk om man inte kmr in på ngt. Usch ja vill bara veta.. NUU!!

Jao, men nu ska jag kolla på The hills och sen möta Claudia en sista gång.

With love// Alle

Life is a bi***h!

Varför ska allt vara så svårt, jag fattar inte. Man vill, men vågar inte. Man tänker göra det, men ångrar sig i sista sekund. Varför, jag säger bara varför.

Men jag har bestämt mej, jag ska glömma, jag har väntat länge nog, så det funkar inte längre. Men varför säger man att man glömmer när allt man gör är bara att förnekar. Hur funkar det, inte vet jag, för om jag gjorde det, skulle jag berätta.

Me <3 U = ...

Tack Cindy för att du finns och är min<<3

<3

I dag har jag jobbat med min favvoclaudia:D hon sov över hos mej igår så vi var ganska trötta i dag, men det gick bra:D

Men nu kommer snart Veronica så ska vi ha sällskap till pendeln och sen möta upp tjejerna och sen dra vidare in till stan å köpa en massa godis å snask å kolla på vår allas favoritfilm:) SEX AND THE CITY!!!!
haha men måste skynda mej, vi hörs senare

ps Cindy ja älskar dej och du vet att du kan ringa mej när du vill hjärtat!

Bränntorp!

Nu tänkte ja berätta lite mer om helgen på landet med min Cindy!

Vi kom fram ganska sent, vi packade in allt i huset och åt lite kvällsmat. Cindy som var såå trött efter att hon hade jobbat hela dagen ville sova, vilket jag kan förstå. Jag som inte var så trött, eftersom ja hade sovit hela dagen, läste lite innan jag också gick till kojs.

På fredagen(midsommarafton) skulle vi äta lunch hos mina grannar, men innan det gick vi ( ja å Cindy), Anna och Tina, ner å badade. Varmt, ja visst, eller nått! Ok varmt va det inte. Men bada måste man ju :D Sen så gick vi hem igen å klädde på oss och gick över till grannen. När vi hade varit där å ätit oss proppmätta och kommit hem, kom vi på att det bara var en timme kvar tills vi skulle till mammas baarndomskompis, som oxå har landställe där, och äta midsommarmiddag. MEn i alla fall, när vi hade varit där och ätit allt man borde äta så gick ja å Cindy hem igen. Vi ringde Tina och frågade om hon ville följa med oss ut med båten, självklart kunde hon inte säga nej till två pinglor som oss. Det var jätte mysigt att vara ute å ro lite, även fast det vara va Tina som rodde:P ahahah,, när det hade börjat blåsa och blivit mörkt ville vi inte vara kvar där ute längre, så vi gick å satte oss i Tinas husvagn som don hade på tomten och hade tända ljus och snackade en massa skit, vi satt där till tre och sen gick jag å Cindy hem till mej och fortsatte där, tills det var dags för oss att lägga oss.

Lördagen var min och Cindys sov dag, vi gick iochför sig ner till midsommarfirandet, på lander firar dom alltid dagen efter. Vi spelade minigolf, sen så gick vi hem å sov, haha trötta som vi var:)

Jaa och nu är vi hemma, supertrött och förvirrade. Men snart så ska ja på promenad med C och M.

Love u<3


Hej hopp gummi *****


Hallå Hallå i det blå!

Alex and Cindy are callling! Vi sitter på mitt ute i bränntorp och roar oss :) vi har det supermysigt i vår lilla stuga, igår var vi ute lite med våran båt, Tina var med såklart:), vi satt där och snackade en massa tjejsnack, sen så nr vi inte ville vara ute på sjön mer satte vi oss i Tinas husvagn som stod utanför hennes vit/blåa hus:D


Idag vart det minigolf,,,JA VANN såklart ;)


haha pss säg inget till cindy, hon tror ju att hon vann, men hon tror fel:O

haha can you keep a secret?

puss Alle


Landet och SATC!

Jaha, midsommar i morrn då:P vi drar till landet, men det kmr nog inte bli såå tråkigt eftersom Cindiii(fisken) ska med:) Vi kmr helt enkelt ha skit skoj, det e ja säker på att vi kmr:D

På måndag har jag claudia bestämt att vi tjejer ska gå å se "Sex and the city"! Gud, vad jag älskar den serien, jag (och alla andra) skulle dö för att få vara carrie. Hon e såå cool och har såå snygga kläder. Jag slår vad om att den e skit bra, eller ja vet redan att det är skit bra, sånt kan man känna på sig.

Nä, nu ska ja ta å packa lite saker som man behöver på landet, myggsprey och gummistövlar tack?

// Alle
                                       

A walk to remember!

Igår såg jag "A walk to remember" med Mandy Moore och Shane West. Jag blev helt förälskad i den filmen och jag grät under hela slutet och efter filmen också. Så letar nu efter en kärleksfilm så se den, den är jättebra:)

                                         
                                           Man kan se hela filmen på youtube, fast i delar:D

Gamla minnen!

När jag kom hem idag blev det storstädning. Dammsug överallt i hela mitt rum, ja e säämst på att dammsuga. Iaf, när jag kollade igen mina saker hittade jag minnen från förr:) En massa bilder på klassen som var jääätte gamla och sen oxå en massa cd-skivor, bla S club 7, fy f*n vad vi dansade till dom n'är vi var små. jag kmr ortfarande ihåg dansen. haha skit asså :D
                                       
                                            

Utö is the skit?!

ILördags bar det av till Saras landställe på utö, i ryggsäcken fanns också Veronica, Claudia, Tilda, Chris och Alex:) När vi kom dit fixade vi lite, packade upp och ställde in oss på lantlivet. Sen bar det av till pizzastugen, där vi skulle käka,, jaa Pizza:) men så blev det inte för det var sån hemsk köö, ja även på utö kan det bli kö;) Så det blev tacos ist :)
På Kvällen "umgicks" vi och hade supertrevligt:)

Lite senare på natten , vid tre fick ja ett call from the past, jag vet int rikigt hur ja känner för det, asså samtalet, men jag tror att det känns bra, det kändes bra att just den personen kunde ringa mej, men nog om det.

På söndagen var det för de mesta bara vi tjejer som umgicks, men gud vad trevligt vi hade det. Vi åt Pizza på Pizzastugen och visslade på snygga killen som jobbade där, för gud det var han. Även den kvällen blev lyckad när killarna hade ryckt upp sig.

I dag åkte vi hem, ville inte det även fast det var skönt att komma hem. Vi får ta att åka dit snart igen:)

Cindy gumman!

SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x] Jag har kramat en för mig helt okänd person.

KÄNSLOLIV
[x] Du har gråtit för att du är kär i nån du inte kunnat få
[/] Du är kär nu (kär å kär?)
[x] Du har sårat nån så de börjat gråta
[x] Nån har sårat dig så du börjat gråta
[ ] Du har haft ett förhållande som varade över ett år
[ ] Du har haft ett förhållande som varade över två år

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[ ] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[ ] Jag har struntat i ett prov.


DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x ] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN
[ ] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon dö.
[ ] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[x] Jag äger något från Diesel.


RANDOM
[x ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[ ] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor
[x] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[ ] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[ ] Jag är petig med grammatik.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[ ] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[x] Jag är bra på att baka
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ ] Jag skulle kunna ha pyjamas på mig till skolan.
[ ] Jag vet hur man skjuter.
[x] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[ ] Jag är bra på matematik.
[x] Jag tror på spöken...
[ ] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x Jag är väldigt kittlig.
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[x] Jag spelar dataspel och/eller tv-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[x ] Jag är bra på att minnas namn.
[ ] Jag har ingen aning om vad jag vill göra resten av mitt liv

HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom. ( Helt normal är jag ju inte så)
[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben i kroppen.
[ ] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort (Inte alla, men några )
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[x] Jag har kört/åkt mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.
[ ] Jag har varit i Asien.

EFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[ ] Jag har sett en fallande stjärna.
[ ] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[x ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[x] Jag har krockat i en bil.
[x] Jag har medverkat i en teater.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har sett norrskenet.
[ ] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[x ] Jag har ätit sushi.
[ ] Jag har åkt snowboard.

UTSEENDE
[x] Jag är kortare än 170cm.
[ ] Jag tycker att jag är ful
[ ] Jag blir lätt brun.
[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[ ] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering.
[x] Jag är osäker över mitt utseende.
[x] Jag har haft/har tandställning.
[ ] Jag har glasögon/linser.
[ ] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[ ] Jag har mer än två piercingar.
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[ ] Jag har fräknar

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[x] Jag har rymt hemifrån.(ok, ja var jääätte liten och rymde ut till lekparken och skulle bo där:S)
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[ ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[x] Jag jobbar.
[ ] Jag har somnat i skolan/jobbet
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[x ] Jag börjar fortfarande gråta av Disney filmer.
[ ] Jag har pissat på mej av skratt.
[ ] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[ ] Jag har limmat fast min hand i något.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[ ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats

Fredag den trettonde

Ibland undrar jag verkligen om allting är förutsett. Jag menar, vissa säger ju det, men är det sant. Jaa kom på idag att jag fick en bok av min moster som handlar om kärlek och hur man ska hantera sorg och så. Det jag inte visste var att en boken skulle komma till användning "för henne". Det var som ett "sign" att hon visste att hon skulle gå bort och ville att jag skulle ha den boken så att det skulle bli lättare för mej. Jag kommer nog alltid undra om det var så, men aldrig få veta. Vilket stör mig lite, varför blir så mkt försent när en nära går bort, man får aldrig chansen att säga hur mkt man älskade den personen och hur mycket den betydde för en. Varför gör man aldrig det när man har chansen?

                                   


Vi har oxå våra "moments"...Men vi är bästisar i alla fall<3<3




Kycklingdansen!!!!!!

I dag har det varit en chilldag! Vaknade vid 12 lite panikslagen eftersom Cluadia skulle ringa mej "tidigt" för vi skulle tiill farsta och shoppa loss;) Men den söta tjejen ringde till slut och vi åtke till Farsta som vi hade sagt, men innan det fick det bli en sväng till tandis, ok jag hade faktiskt en tid:P

Det fick bli en röd "strandklänning" från Gina trecot och en tubtopp från bik bok. Mycket söta båda två! :D

På Lördag drar vi till saras landställe på utö och myser i helgen, jag hoppas och slår vad om att det kommer bli as kul. Den här sommarn ska bli den bästa i mitt liv, jag lovar!

Om typ 2 veckor drar Cluddis Och Tudd till Spanien i nästan tre veckor, skit kul...Nooot. Jo för dom så klart, men inte för mej som får sitta i tråkiga Sverige och sakna dom. Men dom kommer att få skit kul och ja hoppas att dom kommer att sakna mej lika mycket som jag kommer sakna dom. Men när dom kommer tillbaka så drar vi helt klart ner till Malmö och röjer järnet med faster min. För DET kommer bli as nice;)


Nä nu ska jag ta å packa lite, ska till pappa i dag!!


See ya! / Acke
                                             
                                                              Matilda, Claudia Och Alexandra<3


Skolavslutning!!

    
 
 

Ursäkta röran, men jag bygger om!

Jag ville fixa om lite på bloggen, men som de flesta vet så är jag SÄMST på tekniska grejer, och då menar jag sämst!
Jag fick lite hjälp från Vevve (Tack sötnos) men den e lååångt ifrån fin, men det ska vi fixa:D

Jag kan inte hjälpa det, men jag känner mig konstig. Att i höst inte få komma in i ett klassrum man känner sig hemma i, men personer som ligger en varmt om hjärtat. Ja, jag kan säga och mena det,att jag gillade alla i min klass, mer eller mindre. Vi hade såå mycket minnen tsm och det kommer att vara jobbigt att inte längre vara 9B. Nu ska man vara en helt annan klass, med en massa skrämmande människor som förhoppningsvist inte är skrämmande efter en dag med dom. Men tack 9B, ni har gjort högstadiet lyckat, men självklart har det hänt saker som inte är såå bra, men whatever, jag älskar oss i alla fall:)
                          
                                             


Filmdag:D

I dag när jag vaknade så var det inte lika fint väder som det har varit de andra dagarna, så vad gör man då?
Jo man har filmdag;)  OK, det hade vi bestämt igår xD Så just nu sitter Alex, Chris, Sara och Veronica i mina soffor och kollar in Grease!! Vi började att se "säg att du älskar mej" men vi struntade i den efter våldtäktscenen för den var så brutal.

Ibland undrar jag hur det skulle vara om det var på riktigt så som det är i filmer som Grease och High School Musical. Att man sjöng och dansade när man skulle berätta något, och att alla dansade likadant. Såå kul asså:)



I vilket fall som helst så är jag helt förälskad i Grease, både 1 och 2.  Jag önskade att jag "levde" i Grease filmen på riktigt;)


Sommarlov!

Jaha,,, då har man slutat skolan då! Skönt, men ändå lite läskigt, vad ska man göra nu iskolan, och vilka ska man gå med. Ingenting att oroa sig för nu, men dom som känner mej väl vet att jag nästan alltid oroar mig, inget bra!!


I dag ska jag nog ta det lungt, sola lite nu på dagen, sen så ska jag ju träffa Cindii när hon har slutat jobba.

Okej, jag skojade bara, Vickan frågade nyss om jag ville följa med till Farsta med henne om en stund, och det kan man ju inte säga nej till;) men jag måste spara pengar, ska ju till USA nästa sommar, men mina små söta gullisar.!!

Nej nu måste jag fixa mej:)

Love/Alle <3


:D

                                             :D

You're beautiful
Every little piece love, don't you know
You really gonna be someone, ask anyone
When you found, Every thing you looked for
I hope your life, leads you back to my door
But if it don't, Stay beautiful



Avslutningsmiddag:)

I dag hade vi avslutningsmiddag:) Det var trevligt, men ändå sorligt. min bordsherre, (jaa vi hade de vi;) ) var Andreas F. Middagen var väldigt proffsig om jag får säga så. "Serveringsteamet" (8-or) var helt fantastiska. Sen så blev det ju en massa dans oxå sjukt nice;) Det blev ju tal oxå, ja skojar inte när jag säger att jag grät till varenda tal, och det blev ju inte bättre när jag skulle hålla tal. Det gick bra i början, men möt slutet så började ja gråta, och det var inte lite tårar heller. Men det var fantastiskt kul och jag kommer att saknar alla, och då menar jag ALLA!

Jag vet inte vad jag ska tro eller vad jag ska känna, du borde veta bättre! Ge mig inte förhoppningar om du ändå ska ta dom ifrån mej, 

Jag har världens bästa mamma!!! Älskar dej mamma!

// LOVE ALLE

:D

Skit asså, vilket helg, den har varit helt undebart.
På lördagen träffade jag Lina inne i stan, shoppingdag:) i alla fall för henne, för mej blev det bara ett linne från Gina tricot. Sen så åkte jag nästan direkt hem till tilda och vi började att laga mat, hon bjöd då på middag,, jag "hjälpte" (tittade på) det blev kyckling med potatiskroketter och pepparsås. Sen kom Cluadia och vi drack gott och konverserade:) Det var mums :D

Sen så bar det av till trånkan, glammit, jag vet;) Vi träffade J och S i centrum och så gick vi tsm till kärringbadet:)

vi träffade Anton på vägen,, tilda skojade lite med honom, och gissa om jag har fått höra i dag att jag har "konstiga" kompisar, so what if they are weard, i love them and that is all that matters! sen så kom Vera oxå( JA du är en vera för mej och kommer alltid att vara en vera)

I alla fall, vi hade en jädra massa kul med en massa nytt folk! Okej! Jonas, Alex, Malin, Andreas och Sanne visste ja ju vilka det var, men vissa kände ja inte så bra, men kvällen blev fantastisk:)

Tack alla underbara små vänner, jag älskar er och vet inte vad jag skulle göra utan er. <3


RSS 2.0