OC



Jag saknar OC:(


Hahaha,,,

Klippningsdags?


Åh så mysigt. Jag sitter på landet och bara myser, sitter ute på terassen faktiskt:D Åker nog hem i början av nästa vecka, ska bli skönt att komma hem till sthlm, e lite trött på landet!!! I morrn åker vi till öland och där ska det oxå mysas. Gud vad jag e på mys humör. haha.

Jag funderar på att klippa mej faktiskt. Har funderat på det ett tag men har liksom inte riktit vågat. Vill klippa mej som Nicole Richie, som hon hade för ett tag sen. Hon va så söt i det, men undra om jag blir "söt " i det? Det återstår att se! haha vad tror ni?:O Jag o Sara har i alla fall bestämt att vi ska klippa oss, så ngt blir det i alla fall. 
Så här blir det nog tror jag!

Jahaop så va det med det då! få Se om jag bloggar lite innan jag går å lägger mej, kanske det blir en snabbis;) haha

With love/ALLE

Ju just det, jag har nåra anonyma som kollar in min blogg, skriv gärna en kommentar!:D så vore ja jätteglad:)


Ja Dööör... ialla fall lite:D



Vadå att han "bara" e 13, varje gånga jag hör honom sjung så smälter jag som bara den. Joo Cindy, lite besatt e jag nog av honom, men vad gör det. Han e ju såå söt!!

Utkast: Hej Hej ...

Hej Hej Hallå!!:)

E det bara jag som börjar den 21?(och julia såklart;)) "Alla" andra verkar börja den 18:O. Nu pratar ja ju om när man börjar skolan igen, GYMNASIET:D Im a big girl now:) Jag längtar lite, men bara lite. Mest längtar jag tills man får tänka igen det man ska ha på sig, stå framför speglen och sminka sig, känna sig lite fin i alla fall. Nu på sommaren sminkar jag mig ALDRIG, vilket är jätteskönt. Jag går runt i bikini eller en vanlig strandklänning, känner mej lite.. ja ni vet!
Mitt hår har växt som bara den, har blivit längre(såklart). haha vet inte rikitgt vad ja ska göra med det, men ngt blir det. Sitter och kollar på Janice Dickens Modeling Agency, hahha hon e FÖR skön,,,

Anna ville ta ett foto på min RÖDA näsa xD 

23.00

Ibland undrar jag, när vet man om man har träffat sin rätte. Folk skiljer sig till höger och vänster, skaffar nya flick - och pojkvänner. Det var när jag satt och tänkte på det jag kom på( okej kom på och kom på) att jag är ett skiljsmässobarn. Så konstigt att säga det, men det är jag. Och min inställning till relationer är inte den bästa, saker genom mitt liv som SMB har fått mig att tveka på kärlek. Den största rädslan jag har är att killar inte kan bli förälskade i en. Helt sjukt att tro ngt sånt. Men hur mkt ja än försöker "intala" mej själv att det kan dom visst, så tvekar jag ändå.

Ibland tror ja att jag kmr bli som *****, dom som känner mej vet vem det är, byta pojkvänner hela tiden, Aldrig ha ett fast förhållande, för när jag gillar ngn,vågar jag ingenting. Det är som en spärr inom mej som sätter stopp för allt man börde göra ocjh säga. Men det går inte, jag blir helt galen på mig själv. Men nu ska jag försöka, Prata med mina underbara vänner, som betyder allt. Nu ska det gå. "Alexandra som inte vågar visa sina lovekänslor" ska bli " Alexandra som säger hur hon känner" och det inom den 30 aug.  haha..

I alla fall( som då har blivit mitt favvo fras) så VILL/SKA jag ha GG boxen när den kommer, jag älskar den serien och gud vad ja vill vara Serena eller blair, Skulle göra allt för att få vara ngn om dom bara för en dag , eller en vecka(a), eller allra helst, förälltid:)




Okej,, Nu ska jag ta o prata lite med min BÄSTIS om mina kill problem, som inte borde vara ett problem, men som jag alltid gör det till, DUMMA LILLA ALEX!!!

<3/ALLE


SEMESTER!

Länge sen, jag vet. Men jag har inte haft tillgång till en dator tills nu. Jag har varit i Halmstad och nu senast en sväng till dalarna. Det har i alla fall varit väldigt mysigt:)

I haömstad blev det inte så mkt sol, men i Dalarna var det värmerekord när vi var där så det var jääätte skönt! vi var hos några kompisar på deras ländställe och det var jätte kul.

Vi solade varje dag och jag har bränt mej på näsan, det gör ont, men det är ändå skönt, det var ju så läänge sen min näsa var röd så det visar bara att det är sommar. Badade gjorde vi oxå! Där vi badade fnns det ett hopptorn, JAG HOPPADE FRÅN ÅTTAN, det gick bara till åttan på hopptornet så jag är väldigt stolt:) jag skulle ifs så en glass av Nicke för att jag hoppade( ja, mutning ja) men den har jag inte fått:O hahah men ont gjorde det, har fortfarande ont under fötterna eftersom det är dom som kommer i först... hah men allt som inte dödar härdar!

Det fanns en outlet där oxå, i Leksand där vi bodde från Tors - Sönd. Så på fredagen åkte vi dit. Allt var nersatt med ca 50%,och ibland mer!! så det var vädligt billigt, jag köpte:
 
Klänning från Koola Anna(599:-) Jag betalade 200:-
Cheap monday jeans(400:-) Jag betalade 200:-
Underkläder från Frank Dandy(?:- och ?:-) Jag betalade 79:- och 89:- 

Men inte nog med det, vi bestämde oss för att åka tid på Söndagen innan vi åkte hem så då blev det mer shopping.

L.lindeberg linne(250:-) Jag betalade 100:-
Röd kjol från Twist and Tango(559:-) Jag betalade 250:-
 lite mer Frank Dandy underkläder,
 
jag kände för en stund att ja inte behövde shoppa ngt mer, men nu så här nåra timmar senare vill ja dit igen och göra flera kap!


Nu är jag på landet och ska vara här tills på tors då det bär av till Öland:)


Vi hörs/ ALLE


01.27

Jag har äntligen bytt msn nu:D bort med det gamla(snurfas_92@) och In med det nya(alexandrawahlhed@).. yey,, förlåt Cindy, men jag lovar att jag kommer fortsätta att leka med barbie:D

Jag tror nog att jag ska börja skriva dagbok igen,,, Det var så länge sen.. låt mej kolla...Shit, tisdagen den 20/11-07, var den senaste gången,, ojoj, måste börja skriva igen.

Jag sitter å läser den nu, dagboken alltså, Gud va mkt killproblem ja hade, ja är inte ens medveten om det själv, men gud... jag gillar att säga gud, eller vad tror ni? "Du skall inte missbruka Herrens, din Guds, namn, ty Herren skall inte låta den bli ostraffad, som missbrukar hans namn." Känns som om jag inte ligger bra till hos gud!

Jaja, nu ska ja i alla fall sova lite, läsa lite, å kolla igenom min dagbok:)

Puss Puss

//Alle


Den 4:e Juli!

Fint väder ute, inte sant? just nu har jag tagit en paus från solandet och tänkte uppdatera bloggen lite!

I går var Josse och hennes familj och en annan familj hemma his iss å åt middag... Det var jättekul eftersom ja såg Josse senast förra sommaren, Gud vad ja har saknat henne. Jag hoppas verkligen att vi kmr ses något mer, på öland såklart. Jag och Josse har känt varandra i 7 år snart, och vi ses varje sommar på öland:) Vi har alltid jättekul och Öland är det ja saknar mest på vinter, och såklart att åka till halmstad.

Jag är såååååååå arg, i dag hade ja å Cindy bestämt att vi skulle vara med varandra. Så jaf skulle ta moppen till henne, pga den jävla busstrejken. Men i alla fall, när jag skulle starta moppen så var det nåra idioter som hade plockat bort "tändningen"(jag tror att den heter så) så ja kunde inte starta moppen, gissa om ja blev arg. Varför måste man föstöra andras saker, Jävla idioter.  Så det kommer kosta nåra tusen att fixa det, och det är ju ingen ide att polisanmäla, men ja tror att mamma ska göra det i alla fall. Jag blev så arg så jag gick in igen och grät, sen så ringde ja till mamma, och grät ännu mer.  Jaja, vi ska försöka att ta hem den til mamma i dag, just nu står den hos pappa.


Aja,,, ja ringde Cindy för en stund sen och hon piggade upp mig lite, jaja, nu ska ja tillbaka till solen,, vi hörs senare


//Alle


sara loves alex

alexandra är söt. (ibland lite blöt) erkänner hon. nåväl dagen har varit kul (kuk ropar alex) hennes humor alltså. SNUSK! OM DU RADERAR DET HÄR INLÄGGET KOMMER SARAS HUVUD ATT PLOPPA AV. bäst för dig att du sparar det här inlägget så att inte mitt turk/kines huvud rullar iväg!

en minut senare sjunger alex en söt sång till mig, åh gu vad hon sjunger ljuvligt, det är nästan så att jag blir lite tårögd.
should i stay or should i go? sjunger hon riktigt hyysteriskt nu :D MAN BLIR NÄSTAN DÖV. men ack det låter vackert!

alexandra är också min bästavän <3 och under hela våran uppväxt har det alltid varit så.
MWAA <3


a


Glada Japaner leker bäst!!

Hallojsan!!!!!

I dag har jag  varit på kärringbadet med Chugg:D Min bästis asså:D haha,, vi låg där ett tag, men ja var tvungen att åka iväg en stund och ta livmoderhalscanser sprutan:O haha men det gick snabbt!! Men i alla fall, när jag kom tillbaka så satt Sara å pratade med en japan(?), inte vet jag varför, och det visste nog inte hon heller. Han var från Ryssland och har vunnit os i sämst på engelska sporten :D Han var hemsk på Engelska:O haha

Så nu sitter vi i mitt rum, ja hon följde med mej hem:D hon skrev en jättefin låt till mej:D Naaw, Men nu ska vi fortsätta leka:D

See Ya!!!

// Alle Balle 


RSS 2.0