Ingen the Script!!!!!:(

NEEEJ NEEEJ NEEEJ!!!!!!

Jag såg idag att The script kommer till Sverige den 16 Februari på Nalen i sthlm! MENNEJ, biljetterna är såklart slutsålda. BAJS BAJS BAJS säger jag !!!

" Boys makes girls cry"

Okej, jag är typ världens sämsta bloggare, ok inte för att jag ser mig som en bloggare men ändå:) Det har hänt lite saker sen senast jag skrev, men de är way to peronal för att skriva om här men ialla fall.

Boys makes girls cry. Det spelar ingen roll hur du är relaterad til killen. Det kan vara din bror, pojkvän, pappa osv.  självklart så kan killar även vara så underbara, gulliga och söta så att man bara dör, men ändå. Nu ska man inte ta meningen för seriöst! utan den är min favoritreplik ifrån en av de bästa serierna  som finns...the hills

Vissa saker förändras hela tiden, andra saker förändras aldrig, jag måste göra ett val, ett val jag vet att jag aldrig kommer att göra, men ändå måste jag göra det. vad ska jag göra?

Igår hade jag det faktiskt riktigt trevligt:) Jag, Tilda och Claudia drog... jaa vart var vi nu.. till Tildas klasskompis Fannys pojkvän:) kvällen var trevligt och innehöll bubbelbad ute i den nollgradiga natten, men skit mysigt var det:) fast bäst var det ju när vi skulle åka hem, det tog lite mer än två timmar, en resa som annars skulle ta 40 minuter tror jag! Men det var trevligt ändå! jag fick ju spendera den tiden med mina bästa vänner, för det är precis vad de är!


Jag måste bara säga att jag älskar att vara med de på helgerna, vi bara vet att vi ska ses på helgen utan att prata om det, och det älskar jag! jag älskar att dom finns här för mig hela tiden vad som än händer och att jag alltid kommer att finnas för dom. Jag älskar våra minnen och våra upptåg.






Vi kom iaf hem tre i natt och då så kollade jag och Claudia på ett sex and the city avsnitt men såklart somnade jag under det! vi gick väl å la oss lite innan 4 skulle jag tro! Mest synd var det för Tilda som skulle upp och jobba klockan 10, jag och Claudia började inte förrän 2 så mamma hämtade oss 1, jobb och jobb vi åt mest;)  haha det var julgransplundring på mammas jobb så vi gick ner dit först. Vi åt godis, kladdkaka, popcorn och sockervadd, mums. Och jag måste bara säga att jag träffade min "andra soulmate" idag, hon stod och "delade" ut korvar på J-plundringen. Han var så himla sööt, en kille som han vill jag ha:)

På jobbet...


Aja nu tror jag att jag ska ta å städa mitt rum samtidigt som jag ska kolla på den första säsongen av The O.C. Har ju alla boxar så jag ska ta å kolla igenom dom, lång tid kommer det att ta, men jag har ju en massa tid på mig + att O.C är den bästa "riktigt" serien som någonsin gjorts!
 Sussa så gott nu:)
/ Alexandra


"kärlek känns på ett särskilt sätt"

Igår när jag kom hem, gick jag direkt till sängen, låg kvar där tills klockan åtta, då gick jag 15 meter till soffan, sen gick jag tillbaka till sängen vid halv ett. Jaa och med de kan vi säga att jag hade sjukt ont i huvudet, öronen, jaa överallt. Så jag stannade hemma idag och har inte gjort så mycket. Jag bestämde mig för att banka lite liv i mig vid ett så jag läste lite, Anthony Kiedis's självbiografi. Sen så var jag ju tvungen att plugga så jag har skrivit på mitt historia arbete. Sen så orkade jag inte mera så jag kollade på Sex and the City, som e sååå bra! Aja nog med "klagande", iaf för nu :)

I förrgår tror jag att det var, testade jag lite kläder här hemma, vår/sommar kläder rättare sagt. Oh guud vad jag längtar, att inte behöva ha ton med kläder på sig, ok inte för att jag har det nu iaf men ändå. Att kunna gå barbent och få ha SOLGLASÖGON! Jag tänker iaf börja tidigt! Så seså nu Våren kom nu så vi kan få vara snygga igen:D





Jag hittade den här videon på Taylor Momsen på väg ut ifrån gymmet och möts av paparazzi's. Snacka om vilken tjej asså!!

Och Fanny, Du är INTE seg och efterbliven!!! så det så!



xoxo

She's a maneater...

Hej på er sötisar!
Sitter just nu hos Claudia med Tilda, vi har så trevligt så:D Vi håller på med en sak, som ni snart kommer att få veta;)

I morgon måste kah plugga som bara den, har så mycket i skolan. Haha men jag kommer snart tillbaka:D

puss på er!


The end where i begin...

Jag har alltid varit en tjej som överanaliserar allt. Sms, mail ect ect. Om någon inte skriver puss, ett hjärta eller överdriver sms:et med smilies, tror jag att den personen är sur på mig eller något liknande. Ok, jag tänker inte så så mycket längre, det var värre förut då jag inte var säker på om mina kompisar nästa dag skulle låta mig "vara med" eller om det var min tur att vara utfryst, och jag lovar er, det är så jobbigt som det låter. Jag tror att det har hängt kvar ifrån den tiden, jag kan fortfarande komma på mig själv att tänka att bara för att den där personen inte hörde av sig idag eller skrev ett konstigt sms så är hon/han arg/sur/ledsen/besviken ect på mig. Jag vet att det är hemsk onädigt att tänka så och det är extremt jobbigt att hela tiden behöva gå runt och oroa sig. Men det har gått över. Men en viss tid av månaden, u girls know, då smäller det till och jag analyserar allt igen. Kan ni tänka er vad jobbigt, och det är det också. Men oftast så kan jag säga åt mig själv att sluta. Men som tur är händer det inte så himla ofta.

Jag tror att själva analysgrejen har försvunnit därför att jag känner mig trygg med mina vänner, jag har vuxit det senaste året och så har mina vänner också. Och man kan inte bygga en relation, båda vänskap och kärlek, på att gå igenom varje sak och dränka sig i tankar.





If you go, I go..

Tack för att ni alltid finns där...Älskar er!

You Can play on broken strings...

Sitter och kollar på gamla (eller gamla och gamla;) ) The City avsnitt. Jag bara älskar den serien, den är såå bra! Whitney's lägenhet är fantastisk, och bara så ni vet så ska jag och Claudia flytta dit när gymnasiet är slut. Haha:D idag började ju skolan igen, de var inte så "okul" faktiskt, fast det var ju en inte en lång dag idag, två lektioner inställda, så det var ju skönt.

Jag måste bara säga att Brody's serie var bara så, töntig?. Han hade samlat ihop 7-8 killar och i varje program så får de göra olika uppgifter och i slutet av varje program eliminerar han en av killarna. Och vet ni vad de tävlar om i slutändan? Hans vänskap! De ska tävla om vem som får bli hans "vän", så himla töntigt. Men töntig som jag är kommer jag kolla på det iaf;)

Det här är min favvolåt för idag och i morgon och på Fredag:D

Brody Jenner

Haha nu såg jag att Brody Jenner oxå har fått en egen Reality serie : Bromance:P



The City

Åh jag är så himla glad:D...
Idag när jag satt och kollade på bloggar, så gick jag som vanligt in på freja Kjellbergs blogg och hon hade lagt upp The Hills-Whitney Ports egna reality show. Jag blev så glad, för jag har verkligen längtat efter showen och miljön är fantastisk, NY u know;) Istället för att ha en av huvudkaraktärerna i The Hills är hon huvudkaraktären i The City. Såg nyss det första avsnittet klart, och den var så bra. Ungefär som i The Hills fast i New York, så kolla in serien:D


Olivia, Whitney och Erin

Sjukt snygga skor....

Nyårs-Update.

Jaha nu mår man bra såhär några dagar efter nyår:) Idag jobbade jag och Claudia. Tyvärr tror jag att alla pengar kommer in på mammas konto, eftersom jag måste betala den där nedrans telefonen, Jaja det får jag ju leva med ändå: jag tänkte berätta lite om nyår, kankse inte de smaskigaste detaljerna men lite:D

Jag, Tilda och Claudia drog till Huddinge centrum klockan nio och fyrtio så snacka om att jag var trött. Vi var runt och flängde där och sen åkte vi till farsta, Jag kom hem till pappa klockan 3, så då vet ni hur länge vi var borta. Jag var där och åkte hem till mamma med kvart i sex bussen, smart eftersom gästerna skulle komma sex, halv sju. Och jag såg ut sen ett vrak eftersom jag klev upp och sängen och rakt ned i kläderna klockan nio. Men gästerna var lite sena men när dom kom hade jag bara badrocken på mig och en turban på huvudet. Så det var bara att börja fixa sig iaf. På mig hade jag en fin svart klänning ifrån monki med en rosett vid bröstet, och ett fint diadem(som ni lär få se på bilder sen). Sen så var det dags att äta, men jag hann inte äta så länge för jag skulle dra till Tilda där Claudia var och vi skulle fixa oss. Men när jag kom dit sa Tilda att vi hade skit bråttom och vi var tvunga att fixa oss i 1000 km/h. Men vi hann...

...och på väg till Sara, Hannah och Cajsa var 3 små supersöta töser. Det gick bra och de andra töserna mötte oss vid bussen och sen så åkte vi in till slussen och hem till *****. Där var det redan folk och jag måste säga att detta var den bästa nyårsaftonen i mitt liv. Jag hade så himla kul, speciellt vid 12-slaget där jag hoppades att ingen såg oss. Haha. Sen så gick tiden ganska snabbt, vid 2 var vi klara och jag ringde en taxi medan en jobbig kille stod och tjatade på att jag skulle följa med honom eller något sånt, men så fort jag fick prata med en tjej i växeln så försvann han, han gav väl upp antar jag:P Så Jag, Tilda och Claudia tog taxin hem och det var nog det smartaste med hela kvällen för ack så trött jag var. Taxichaffören, som btw var jättetrevlig, släppte först av Tilda, sen mig och sist Claudia...

...Men när jag kom hem så var det inte bingen för min del nej. Mamma, Magnus och gästerna var i full färd med att sjunga singstar, ganska berusade vilket var super för mig. klockan halv fyra kom jag på att jag skulle se på Mama Mia, men efter sju minuter slockande jag och sov ända till ett då Claudia ringde och väckte mig, Haha.

JUST DET: JAG GLÖMDE/TAPPADE BORT MIN VITA HALSDUL, NU BLIR JAG LEDSEN!

Jag måste oxå bara säga att Tilda; du är en sån underbar vän till mig och Claudia. Vi är, som Claudia sa idag när vi lagade mat, vi är som en liten familj, och som sagt så försvinner aldrig ens familj, den finns alltid där vare sig man vil eller inte... Jag älskar dig jättemycket Tilda och Jag citerar Claudia( och säkert en massa andra): "Det blir vad man gör det till". Och jag tror att vi gör det väldigt bra. Vi vet att vi har varandra i vårt och torrt. Glöm inte det, någon av er tjejer, att jah alltid är eran.! Älskar er Flickor.


Idag på jobbet!


Vi!


De Bästa!!


Tyvärr finns det bilder man inte vill se...



Sötis Claudia

Sötis Tildis:D
Mer bilder orkar ja inte lägga in, kansek i ett annat inlägg(a)

Nu blir det bingen för mig, puss<3


bästa vänner

jag älskar er!
Säger det allt för sällan, men det är så det är. Det är så det alltid kommer att vara, det vet jag.
Vare sig du, jag eller ni inte vill det, så kommer det alltid finnas en tid i mitt liv då två guldfärgade, skimrande, tindrande och alldeles alldeles underbara stjärnor alltid kommer ha ägt en underbar plats i mitt liv. Jag vill, tror och hoppas att ni alltid kommer att göra det.
Jag tror på er, vad det än gäller.
Jag beundrar er, hur mycket ni än tror på det.
Jag lyssnar på er, även då det stormar.
Jag är här för er, även fast ni inte är där jag är.
Jag tänker på er, hela tiden.
Jag älskar er, det är det jag gör.

Claudia & Alexandra, det är ni som förgyller mitt liv.

Allt detta skrivet från hjärtat, från eran just eran Matilda.

1 Januari 2009

Heej:D
Va fan deet är ju 2009 nu ju, så jäkla nice:) JAg har varit på fest me dClaudia och Tilda på götgatan och kom hem för en stund sen. Jag vinglar lite, men bara lite, min klänning lukar öl för ngn kille råkade spilla och jag är sjukt trött men ska se på mama mia nu snart: Jag ber lite om ursäkt för det hät inlägget, eller va fan mitt nyårslöfte sks vara att inte be om ursälkt i onödan, om man inte råkar sätta sig på ngns bääbis,hahahah eller hur fanny, då säger man förlåt:D Jag pratade med sötis Carro för en stund sen, och det fick mig att tänka på igår(random?) men då såg jag på laguna beach och då slutade dom high school. Jag började tänka på när vi, SP1A, ska sluta. Det vill jag inte! jag vill gå med er tills ja fylle r90 år! Snälla kan vi inte göra det !! Jag vill inte lämna min härliga klass, för exakt alla är så himla underbart snälla, me like big time.

Jag må¨ste bara säga att det hät året ska bli mitt, clufdiaf och Tildafs år, för de är två tjejer min kärlek till inte kan beskriva, det går helt enkelt. När vi satt i taxin hem så kom jag att tänka på hur mycket dom har betytt för mig, Visst andra har betytt mycket för mig oxå, men vänskap fade away sometimes. JAg har varit med om det ganska många ggr. Och visst vi alla har minnen, men iaf klassen och kungsholmen skuttande flickor eller vad vi nu heter, kan inte vi göra en alltid-vänner-pakt? okej?

Samtidigt som jag, Claudia och tilda lever järnet i våra underbara liv.


Så gott nytt år på er, hoppas att ert nyår blev lite lyckat som mitt, tyvärr filmade jag tolvslager, är dock inte säker på om jag vill se det:P nu blire mama mia för mig PUUUSSS BIG TIME

Kanske bilder kmr i morrn, but just meybe!!!

RSS 2.0